IT juhtimine ja riskihaldus (Nädal 9)

 Kaasaegse tehnoloogiasektori kiire kasv ja areng on nõudnud ettevõtetelt juhte, kes on võimelised juhtima suuri meeskondi ja lahendama keerulisi probleeme. Keskendume praegu kahele tuntud IT-juhile, kes esindavad erinevaid juhtimisstiile.

  1. Juht: Tim Cook (Apple'i tegevjuht) Tim Cook on juhtimisstiili poolest väga kindel ja otsustav, kes juhib Apple'i ettevõtet pärast Steve Jobsi lahkumist. Ta on tuntud oma tõsise ja sihikindla juhtimisstiili poolest ning on juhtinud Apple'i edukalt, keskendudes tootearendusele, turundusele ja müügile. Cooki juhtimisstiil võib olla autoritaarne, kuid samas on ta ka väga empaatiline ja hoolib oma meeskonna liikmetest.

  2. Treener: Sundar Pichai (Google'i tegevjuht) Sundar Pichai on tuntud oma treenerliku juhtimisstiili poolest, kes keskendub meeskonna juhtimisele läbi juhendamise ja toetamise. Ta on tuntud oma empaatilise suhtlemisoskuse poolest ning püüab alati oma meeskonnaga suhelda, et mõista nende väljakutseid ja probleeme. Pichai on keskendunud Google'i ettevõtte kasvu ja arengu edendamisele ning püüab luua tervislikku ja koostööd soosivat töökeskkonda.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

E-ITSPEA 10: Võrkude rikkusː vabast tarkvarast vaba kultuurini (Nädal 10)

Uus meedia...?(nädal 3)

E-ITSPEA 7: Arvutid ja paragrahvid IIː litsentsid ja autoriõigus(Nädal 7)